Fotosessie / Photoshoot / Séances photos modèles

DutchEnglishFrenchRussian
Filosofie van Lab77 Fotografie
Een natuurlijke uitstraling, ‘over the top’-High Fashion, beauty en editorial, sensuele boudoir foto’s in zwart-wit of gewoon een zakelijk portret voor je sollicitatie? Van alles is mogelijk. Het gaat erom dat JOUW persoonlijkheid zo natuurlijk mogelijk op de foto vastgelegd wordt. Of het nu voor jezelf is, voor je vriend of vriendin, voor familie of zakelijk. Het moet JOUW fotoshoot worden. Als jij je prettig voelt dan zie je dit ook terug op de foto.
Ik neem liever wat extra tijd voor je om de perfecte foto te creëren.

Werkwijze van Lab77 Fotografie
We beginnen eerst met een gesprek over wat voor foto’s je het liefst wilt hebben. Je kunt een keuze maken uit één van de pakketten die Lab77 Fotografie aanbiedt of er kan maatwerk geleverd worden als je specifieke wensen hebt. Vraag er gerust naar en we bespreken samen wat we kunnen uitvoeren. Het belangrijkste is altijd dat JIJ je op je gemak voelt, zodat JIJ geweldig op de foto komt.
Ik werk op afspraak zodat ik kan garanderen om volledig de tijd voor jou te nemen en dat we daarmee in alle rust de fotoshoot kunnen uitvoeren. Mocht je, door omstandigheden, toch niet kunnen, laat het me dan tijdig even telefonisch of per email weten. We kijken dan samen of we een andere afspraak kunnen plannen. Je moet uitgerust en volledig geconcentreerd zijn op de fotoshoot. Tijdens de fotosessie geef ik je aanwijzingen m.b.t. diverse poses. Er worden diverse foto’s gemaakt met een variatie van close-ups (headshots), 3/4 body en Full body shots.

Kledingkeuze
In principe laat ik de kledingkeuze volledig aan jezelf over. Maar vraag gerust als je er niet uitkomt.
In het bijzonder voor zakelijke portretten is het van belang om je zo te kleden dat je je prettig voelt en dat je geloofwaardig overkomt. Ik zal je zo op de foto zetten zodat je toekomstige werkgever een correcte indruk van jou krijgt. Maak er geen verkleedpartij van.
Het is mogelijk om tegen een extra vergoeding een stylist of visagist bij de fotoshoot te boeken. Laat dit tijdig weten zodat ik dit kan afspreken.

Beeldenkeuze
Na de fotoshoot krijg je van mij een persoonlijke inlogcode voor het afgeschermde gedeelte van mijn website. Hier kun je je eigen foto’s terugzien en op je gemak een selectie maken van de foto’s die je graag afgedrukt zou willen hebben. De afdrukken verzorg ik zelf, om de juiste kwaliteit te waarborgen. Je krijgt altijd een DVD met de foto’s op lage resolutie opgestuurd. Tegen vergoeding kun je de hoge resolutie foto’s krijgen. Je mag deze foto’s gebruiken voor je website en social media zoals FaceBook, LinkedIn, Instagram, etc. Naamsvermelding van Lab77 Fotografie is wel verplicht of gebruik de foto’s met logo.
Bij de fotosessie horen 5 afdrukken (2x 20x30cm en 3x 13x19cm). Uiteraard zijn tegen een meerprijs, meerdere afdrukken mogelijk.